Movie review score
5

Vikings (2013 ) – Episode 01

Year : 2013
Director : Michael Hirst
Running Time : 60
Genre : , ,
SHPERNDAJE :
Ne shekullin 8 ne Scandinavi, Ragnar Lothbrok, eshte nje luftetar dhe nje farmer i cili enderron per te gjetur pasuri nga thyerjet, tradite e bastisjeve ne lindje. Ragnar ka qene duke punuar ne nje projekt i cili do te kthente boten e Viking mbi koken e tij. Por se pari Ragnar duhet te bind udheheqesin e komunitetit, te plotefuqishmin Eearl Harldson, i cili nuk eshte aq i lumtur qe te ndaje fjalen se ky udhetim do te sjelljte Ragnarin nese do te ishte i suksesshem
SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
TRAILER
YOUTUBE

 

2 Responses so far.

  1. This comment has been removed by the author.
  2. Shkenca bashkëkohore ka konstatuar se rrënjët e forta të maleve të zhytura në materien e shtresës nën koren e Tokës lëkunden sikurse anijet, gjegjësisht notojnë në atë masë elastike ngjashëm sikurse anijet që lundrojnë në dete. Kjo na ndihmon që ta kuptojmë më mirë tekstin e Kuranit:“kurse malet i bëri të patundshme…


    http://muslimani.net/kurani-dhe-shkenca-shembulli-i-kuranit-lidhur-me-malet.html

    http://muslimani.net/jeta-e-te-derguarit-a-s-para-pejgamberise

    http://muslimani.net/ebu-derda-e-ka-keshilluar-gruan-e-tij-duke-thene.html

    http://muslimani.net/

Leave a Reply