Movie review score
5Filmi do te jet Gati Se Shpejti Sepse Jemi Duke u Marr Perkthimin
e Tij Keshtu Qe Do Mund te Shikohet Online me Titra Shqip Se Shpejti.Rreth Filmit:  shpikësi Andy Brewster është gati të nisë nje udhëtim Per te Shitur nje Produkt Qe Ai e Ka Shpikur, Dhe Ben Nje Ndalesë Ne
shtëpinë e nënës së tij. Pastaj kthehet në Nje udhëtim të papritur  Per Shpikjen e Vet.
Leave a Reply